Je wilt je natuurlijk veilig voelen in je eigen woning.


Wij van RAAK Beveiliging kunnen dit realiseren!We richten ons voornamelijk op particulieren die op zoek zijn naar een professioneel en betrouwbaar alarmsysteem of kwalitatief uitstekende camerabeveiliging. 

Het beveiligen van een woonhuis moet met voldoende inzicht en kennis worden uitgevoerd, alleen op die manier kunt je de beveiliging optimaliseren. Wij nemen de beveiliging van je woning geheel uit handen, adviseren je bij de aanschaf van o.a camerasystemen en draadloze alarmsystemen. 

Elk woonhuis is weer anders, ons advies is daarom altijd volledig op maat. Daarnaast installeren wij deze apparaten ook professioneel en volledig voor je en dit alles tegen een schappelijke en vaste lage prijs. 
Bij RAAK geen maandelijks abonnement kosten, wij installeren alles voor je en dat zijn dan ook alle kosten. 

Natuurlijk kun je ons na de installatie altijd bereiken voor al je vragen over het systeem. 


Wij zijn erkend installateur van


Jablotron en Galaxy alarmsystemen 
Hikvision en Acti camerasystemenNeem contact op voor een offerte op maat 


Waarom kiezen voor ons?

Het mag duidelijk zijn dat RAAK jouw huis of appartement compleet kan beveiligen tegen inbraak, brand en vele andere vormen van overlast.

Bij ongewenst bezoek gaat het luid alarm van de ingebouwde sirene af en verjaagd elke inbreker uit je woning. Je wordt via de telefoon gewaarschuwd. Ook kan het systeem direct doormelden naar een alarmcentrale. 

De eenvoudige bediening zorgt ervoor dat jong en oud het alarmsysteem probleemloos kunnen bedienen.Hopelijk mogen wij snel ook jouw huis veiliger maken!